Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekerij Wouters kleurt Libelle Zomerweek met Festival Colours

Meer dan 7.500 kleurrijke Festival Colours-mixen van Kwekerij Wouters geven kleur aan het festivalterrein van de Libelle Zomerweek in Almere (t/m woensdag 29 mei).

De Libelle Zomerweek is met 70.000 bezoekers één van de grootste outdoor events van Nederland. Een plek waar veel inspiratie wordt gezocht voor o.a. de tuin. Op het festivalterrein wordt de bezoeker vooral geïnspireerd met tropische plantcombinaties, waarbij de stevige, tropische kleurmixen van Festival Colours zorgen voor een indrukwekkende kleurenpallet. Ook op de tafels van de verschillende horecapleinen sieren de meest kleurrijke mixen in schalen.

Elk seizoen worden nieuwe perkgoedmixen ontwikkeld door Kwekerij Wouters binnen de productlijn Festival Colours. Al ruim zes jaar is Festival Colours met meer dan 100 verschillende plant- en potcombinaties, naar eigen zeggen, een musthave voor de groene retailer.

Voor meer informatie
Kwekerij Wouters 

Enserweg 3a 
8307 PJ Ens
info@kwekerijwouters.nl
www.kwekerijwouters.nl

www.festivalcolours.com 

Publicatiedatum: