Plaatsbesparende vierkant-ronde potten in nieuwe afmetingen en nieuw ontwerp

Een uitgebreider assortiment met een nieuwe look: Pöppelmann TEKU presenteert hun vierkant-ronde potten in drie nieuwe maten. Ze kunnen ook worden geproduceerd met behulp van het in-mould labelproces voor individueel ontworpen en bijzonder opvallende kweekpotten.

Beter ruimtegebruik met de MQF-serie
Plaatsbesparende vierkant-ronde potten in nieuwe afmetingen: de MQF-serie van Pöppelmann TEKU is nu ook verkrijgbaar met een inhoud van 6 liter, 4 liter en 3 liter. De MQF-teeltpotten in de maten 18,5 x 18,5 x 18,5 x 25 cm, 16 x 16 x 16 x 21,5 cm en 14 x 14 x 14 x 22 cm onderscheiden zich door een veel betere benutting van de ruimte in vergelijking met standaard ronde potten met hetzelfde volume. De potten zijn ontworpen met de beproefde meergats-kruisbodem voor een probleemloze besproeiing en drainage - een belangrijke bijdrage aan een succesvolle teelt. De MQF vierkant-ronde potten zijn verkrijgbaar in het zwart.

Vormetikettering voor een aantrekkelijk design
De vierkant-ronde potten van Pöppelmann TEKU zijn ontworpen om te worden uitgerust met een IML-etiket, waarmee ook in de toekomst individuele ontwerpen kunnen worden gemaakt. Tijdens het in-mould labelproces worden de voorbedrukte etiketten direct met de plantenpot verbonden tot een hoogwaardig en esthetisch aantrekkelijk eindproduct. Dit betekent dat de etiketten niet opzettelijk of per ongeluk kunnen worden verwijderd. Het etiket wordt aan één zijde van de pot geplaatst of volledig bedekt. De zeer fraai vormgegeven kweekpotten vormen daarom een bijzonder in het oog springend product.

Voor meer informatie:

Pöppelmann
www.poeppelmann.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven