Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Provinciale onderscheiding Hertog Jan voor ZLTO-voorzitter Hans Huijbers

Bij zijn afscheid als voorzitter tijdens het ZTLO-congres op eigen erf ontving Hans Huijbers de provinciale onderscheiding Hertog Jan uit handen van de commissaris van de Koning Wim van de Donk. Hij ontving de onderscheiding op grond van zijn verdiensten voor de Brabantse land- en tuinbouw, in het bijzonder voor zijn verdiensten bij de ZLTO, VION n.v, HAS-hogeschool, de Coöperatieve Rundveeverbetering, Staatsbosbeheer en Waterschap de Dommel.

Lees hier meer over het afscheid van Hans, waarbij ook minister Schouten van LNV aanwezig was. 

Hans Huijbers heeft in de afgelopen decennia in het totaal meer dan dertig bestuurlijke functies bekleed in de Brabantse landbouw. Hij werd in 2009 voorzitter van de ZLTO. "In zijn rollen als bestuurder heeft hij altijd voor actie gezorgd, waarbij de vernieuwing en verbetering voorop stond. Hij is een gedreven behartiger van de belangen van de Brabantse telers, wat soms voor stevige discussies zorgde. Hij heeft zich ingezet voor het redden van VION en het behoud van de zelfstandigheid van de ZLTO."

Hertog Jan
De provinciale onderscheiding Hertog Jan wordt uitgereikt aan Brabanders die zich gedurende langere tijd buitengewoon hebben ingezet voor de provincie. De onderscheiding bestaat uit een beeld van Hertog Jan te paard naar een ontwerp van Willy van der Putt.

Publicatiedatum: