Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloembollen nu ook aangeboden in Varb

Per april 2019 is het voor Varb gebruikers ook mogelijk om bloembollen via Varb in te kopen. De bloembollenbedrijven Sam van Schooten uit Voorhout en Jub Holland uit Noordwijkerhout zijn de eerste twee bloembollenbedrijven die hun aanbod ook op Varb aanbieden. Beide bedrijven vullen elkaars aanbod aan. Via Sam van Schooten is het mogelijk klein verpakt aanbod te bestellen. Jub Holland richt zich op de wat grotere aantallen.

Met deze bedrijven zet Varb een volgende stap naar het verder verbreden van haar aanbod in buitengroen. Deze verbreding past bij de ambitie van Varb om te groeien als platform, zowel in de breedte van aanbod als in aantal deelnemers. Het toetreden van de bloembollenbedrijven past ook bij de wens van Varb deelnemers om naast boomkwekerijproducten en vaste planten ook andere buitengroenproducten in één systeem in te kunnen kopen.

Via Varb staan deelnemers al 28 jaar in contact met 800 bedrijven en ruim 1000 gebruikers uit Nederland en België. Het aanbod is breed en altijd actueel en bestaat uit een breed palet aan buitengroen. Het platform kent verschillende functies en is te raadplegen op elk apparaat met een internetverbinding.

Voor meer informatie:
Varb
www.varb.nl

Publicatiedatum: