Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flower Circus treedt op tussen Hollandse bolbloemenpracht in Zuid Rusland

Net buiten Krasnodar in het zuiden van Rusland werd dit jaar voor de 5e keer een bolbloemen evenement georganiseerd. Om dit jubileum te vieren, was Flower Circus uitgenodigd om tijdens de eerste dag van het evenement voor het bloemenentertainment te zorgen.

In de hal vol bloemen, molens en dames in klederdracht waande de bezoekers zich echt in Nederland. Er waren meer dan 300 verschillende tulpenrassen te vinden en ook verschillende hyacinten en narcissen.

Vanuit de gehele regio wisten zowel kwekers als bloemisten de weg te vinden naar het evenement. Mark Frank en John Elstgeest zorgden ervoor dat de bloemisten van de eerste tot de laatste minuut geboeid waren.

Bedrijven welke hun producten naast de tulpenpracht in de spotlight hadden tijdens de show waren: Greenworks, Konst Alstroemeria, Bredefleur, Special Orchids, Deliflor, Decofresh, Florein Gerbera, Lugt Lisianthus, Anthura, Beyond Chrysant en WBE.

Meer foto's van de bijeenkomst vindt u hier.


Voor meer informatie
Flower Circus
John Elsgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl

Publicatiedatum: