Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Paletti Growers en De Winter Logistics minstens tot 2024 ‘samen op pad’

Sierteelt-coöperatie en transporteur breiden samenwerking uit

De intensieve logistieke samenwerking tussen Paletti Growers en De Winter Logistics wordt met vijf jaar verlengd. Beide partijen gaan minimaal tot 2024 ‘samen op pad’ met snijbloemen en potplanten. “We zijn zeer tevreden over de lokale aanwezigheid, kennis van de sector, professionele invulling en gedegen aanpak van De Winter Logistics”, zegt Eric Brouwers coördinator van Paletti Growers. Hij geeft aan dat de huidige samenwerking met enkele leden van de Paletti groep wordt uitgebreid.

De Winter Logistics biedt Paletti Growers een compleet logistiek concept. Van collectie transport bij de kweker tot distributie naar alle veilingen. Overal in het land kwekerijproducten leveren op het juiste moment en met alle zorg die daarbij komt kijken, is het uitgangspunt.

De twintig kwekerijen die samen Paletti Growers vormen, zijn gevestigd in de Euregio: de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Limburg en de aangrenzende Duitse regio Nordrhein-Westfalen. Door de samenwerking met De Winter Logistics kreeg de coöperatie landelijke dekking middels een lokale transporteur. Eric Brouwers: “Wij vinden de lokale vestiging met lokale mensen van De Winter Logistics heel belangrijk. Vanuit deze situatie een landelijk dekkend netwerk realiseren, dat is ook de komende vijf jaar onze doelstelling. Met alle aandacht voor de identiteit van de aangesloten kwekers.”

Directeur Eric de Winter van De Winter Logistics: “Deze overeenkomst met Paletti Growers versterkt onze activiteiten in de regio Venlo aanzienlijk. Wij zien de nabije toekomst met veel vertrouwen tegemoet.”

Voor meer informatie:
De Winter Logistics
Postbus 520
2675 ZT Honselersdijk
(+)31 174 61 53 33
info@dewinterlogistics.nl
www.dewinterlogistics.nl

Paletti Growers

E: info@palettigrowers.com
www.palettigrowers.com 

Publicatiedatum: