Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opti-flor start eigen dealernetwerk

Met het creëren van een 'dealernetwerk' wil Opti-flor een betere binding en verbinding tussen kweker en detaillist creëren. Speerpunten hierin zijn het optimaliseren van de geboden service en het beter afstemmen van het assortiment op wat er vanuit de markt gevraagd wordt. Afgelopen donderdag 21 maart werd aan Bloemen Kicken uit Maastricht een allereerste dealerkit uitgereikt.

Door te investeren in én het uitbreiden van het dealernetwerk hoopt Opti-flor een grotere en betere zichtbaarheid van het merk richting de consument te creëren bij haar verkooppunten in Europa. Daarnaast vindt Opti-flor het belangrijk om nog meer vanuit marktvraag te gaan werken. De gemeenschappelijke factor die deze dealerpunten hebben is dat zij zich bevinden in het hogere segment van de markt en dat zij jaarrond de producten van Opti-flor beschikbaar stellen aan de consument in hun winkels.

Bloemen Kicken uit Maastricht is al jaren een goede klant van Opti-flor. Zij waren dan ook de eerste die de dealerkit uitgereikt gekregen hebben. De dealerkit, die de bloemisten krijgen uitgereikt, bevat onder andere ondersteunend verkoopmateriaal voor in de winkel. Daarnaast worden zij uitgenodigd om bij Opti-flor een klankbordgroep bij te wonen om over de nieuwste producten te discussiëren en komt een medewerker van Opti-flor hen minimaal één keer per jaar bezoeken.

 

Voor meer informatie:
Opti-flor
Madeweg 78a
2681 PN Monster
T: 0031 (0)174 705110
E: info@optiflor.nl
www.optiflor.nl

Publicatiedatum: