Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voetbalteams Keniaanse kwekers happy met oude tenues FC Rijnvogels

Tholen - Flower Business Support is doende een partij voetbalkleding van de Katwijkse voetbalclub FC Rijnvogels bij verschillende kwekerijen in Kenia te bezorgen. Op de kwekerijen Equinox en Ravine roses is dat inmiddels gebeurd, later (het zou om tenues gaan van niet minder dan 80 teams) volgen er nog meer.

De club heeft een nieuw kledingcontract afgesloten en zocht daarom naar een bestemming voor de oude kleding. Zo kwam men uit bij Jaap Snijer van Flower Business Support, die tevens lid is van de club. Hij komt geregeld in Kenia en kent er veel kwekers - met zijn bedrijf assisteert hij kwekers is in het optimaliseren van het bloementransport. En omdat rond verschillende kwekerijen heuse dorpen verrijzen, weet hij dikwijls dergelijke lijntjes te leggen.

Klik hier voor een uitgebreider verslag op de website van het KNVB. De foto's zijn van Jaap Snijer, Flower Business Support.

Publicatiedatum: