Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directie Royal Brinkman weer compleet

Met de benoeming van Jan Schuttrups als Commercial Director is de directie van Royal Brinkman weer compleet. Jan Schuttrups is ruim acht jaar werkzaam bij Royal Brinkman en was al verantwoordelijk als International Director voor de activiteiten van het bedrijf wereldwijd. Vanuit zijn nieuwe positie gaat hij nu ook richting geven aan het sales team voor de thuismarkt en de afdeling marketing.

De vijfkoppige directie van Royal Brinkman bestaat uit: v.l.n.r. Operations Director Ronald van der Tang, CPO Ramon Verdel, CEO Ton van Mil, Commercial Director Jan Schuttrups en CFO Gert-Jan van Peer.

De taakverdeling binnen de vijfkoppige directie is gewijzigd. Met de aanstelling van Ronald van der Tang per 1 januari 2019 als Operations Director heeft Gert-Jan van Peer meer focus op zijn taken als CFO. Ramon Verdel is per 1 januari 2019 aangesteld als Product Management, Purchasing & Innovation Director.

Op deze manier telt Royal Brinkman twee nieuwe directieleden die beiden al werkzaam waren binnen de organisatie. Met de nieuwe formatie van het directieteam kunnen de groei én ontwikkelingen binnen Royal Brinkman in de toekomst goed worden gemanaged, laat het bedrijf weten.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman 
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl

 

 

 

 

Publicatiedatum: