Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Van Zanten met Nederlandse en Duitse pot- en perkplantenkwekers op bezoek in Oeganda

Afgelopen week hebben medewerkers van Royal Van Zanten samen met een aantal Nederlandse en Duitse pot- en perkplant relaties een bezoek aan de productielocaties in Oeganda gebracht. Het doel van de reis was het geven van openheid in de communicatie en het proces, beleving en onderlinge kennisuitwisseling.

Royal Van Zanten is ervan overtuigd dat reizen als deze helpen om haar klanten in de toekomst beter te kunnen beleveren. De slagkracht en communicatie in het proces wordt op deze wijze geoptimaliseerd en de informatiestroom scherper en accurater.

Naast de productiefaciliteiten werden ook het hospitaal en de dagopvang bezocht. In Mukono kon men zien dat de werkzaamheden voor de 2 ha. nieuwbouw in volle gang zijn. De planning is deze circa week 12 gereed te hebben. 

Royal van Zanten in actief is op twee productielocaties: Mukono en Wakiso. Beide locaties hebben hun eigen specialisme. Bij Wakiso richt men zich op onbewortelde stekken voor de snijchrysantentelers. Mukono is gespecialiseerd in Bouvardia, Potchrysanten, Asters en Celosia. Daarnaast is Mukono de leverancier van stekken voor de Royal Van Zanten veredelingsprogramma's.

Voor meer informatie:
Royal van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
T : +31 (0)297 387000
M: +31 (0)6 835 26 251
www.royalvanzanten.com

Publicatiedatum: