Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling Rhein-Maas stop met veilen B kwaliteit bloeiende kamerplanten

Veiling Rhein-Maas verkoopt sinds 2014 geen B-kwaliteiten van tuinplanten meer op de veilingklok. Na veel positieve feedback van klanten en aanvoerders hierover en de teruglopende vraag naar B-kwaliteiten van bloeiende planten, wordt nu als volgende stap de verkoop van B-kwaliteiten in dit segment beëindigd.

Werkwijze
Vanaf de veiling op 1 maart 2019 (aanvoer vanaf 28 februari 2019) zal Veiling Rhein-Maas géén B-kwaliteiten van bloeiende kamerplanten meer verkopen. Indien producten van deze kwaliteitsklasse (B) desondanks worden aangevoerd of dienovereenkomstig gediskwalificeerd worden, vragen wij de betreffende aanvoerders om hun producten weer op te halen. De producten in kwestie worden dan opgesteld om opgehaald te worden in hal K. Bel hiervoor de contactpersonen voor aanvoer en kloktoevoer. Producten, die niet worden opgehaald, worden dan volgens het Veilingreglement tegen overeenkomstige tarieven voor de aanvoerder door Veiling Rhein-Maas vernietigd. De aanvoerder wordt alléén bij de eerste aanvoer van B-kwaliteit in de betreffende veilgroep hierover telefonisch geïnformeerd. Indien nadien opnieuw B-kwaliteit wordt aangevoerd, worden de betreffende producten direct op kosten van de aanvoerder vernietigd.

Heeft u vragen over deze thema´s, aarzel dan niet om contact op te nemen met de contactpersonen van de afdeling assortimentsmanagement en kwaliteitscontrole potplanten. Heeft u vragen over het afhalen van CC-containers en de bijbehorende afhandeling, neemt u dan contact op met de afdeling logistieke middelen (ladingdragers).

bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum: