Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Charlotte Holde, HortiAdvice over GreenPlan:

"Verdien meer met een betere planning"

Het is voor veel potplanttelers een uitdaging om telkens de juiste mix van variëteiten en kleuren beschikbaar te hebben. Om deze reden heeft HortiAdvice speciaal voor deze groep een planningsprogramma te ontwerpen. Na enkele jaren van ontwikkeling, gebruikmakend van de beste kennis en ervaring van potplanttelers, hebben zij GreenPlan geïntroduceerd. Op de IPM Essen, die vorige maand in Duitsland plaatsvond, werd de software gepresenteerd.

Charlotte Holde op de IPM Essen.

"Met GreenPlan kun je je productieplanning en economische prognose beheren," legt Charlotte Holde van HortiAdvice uit. "Ook heeft een teler met Greenplan de basisinformatie voor zijn Enterprise Resource Plan (ERP) en voor het dagelijkse productiebeheer."

GreenPlan is sterk gericht op een nauwkeurige timing van de verkoop en heeft een aantal kenmerken die het gemakkelijk maken om ervoor te zorgen dat de juiste mix van variëteiten en kleuren te zijner tijd beschikbaar zal zijn. "GreenPlan maakt het direct zichtbaar voor de planner, of een productie nu in aanmerking komt voor schaalvergroting of voor schaalverkleining."

Overzicht van het productieplan met winstmarge voor elke batch, en onderaan een overzicht van kosten, bedrag en winstmarge voor de gemarkeerde batch.


Grafisch plan over ruimtegebruik

Voor meer informatie over het programma of een demoversie neemt men contact op met Charlotte Holde, HortiAdvice, chol@hortiadvice.dk of Jens Jørgensen, HortiAdvice, jjo@hortiadvice.dk

Voor meer informatie
HortiAdvice
www.hortiadvice.dk 

Publicatiedatum: