Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vreugdenhil Bulbs & Plants introduceert merk ‘African Breeze’

Vreugdenhil Bulbs & Plants lanceert vandaag een nieuwe merknaam binnen het huidige assortiment, genaamd ‘African Breeze’.

Binnen het assortiment zijn er een groot aantal producten afkomstig uit Afrika. Vreugdenhil Bulbs & Plants wil met de opbrengst van de ‘African Breeze’ producten iets terug doen aan het continent waar de producten vandaan komen. Hier is een link gemaakt met een project van het Wereld Natuur Fonds.

Naast import uit verschillende Afrikaanse landen heeft de kweker ook een eigen kwekerij in Zambia. Daar worden Amaryllis bollen geteeld voor de verkoop in de wintermaanden. Vandaar dat de keuze ook is gevallen op een project in Zambia.

"Wij steunen het project ‘Zambian Carnivore Programme’. Door onze sterke band met Afrika en Zambia hebben wij er voor gekozen om een gedeelte van de omzet te doneren aan dit project", vertelt Jochem Vreugdenhil.

Het Zambia Carnivoren programma (ZCP) is een Zambiaans geregistreerde non-profitorganisatie. De organisatie zet zich in voor het conserveren van grote carnivoren en de ecosystemen waarin ze verblijven. Door een combinatie van natuurwetenschappelijke onderzoeken, natuurbehoud acties en een uitgebreide inspanning op het gebied van onderwijs en capaciteitsopbouw. 

African Breeze
In totaal vallen er acht soorten planten onder het African Breeze merk: Ornithogalum Dubium, Ornithogalum Thyrsoides, Scilla Peruviana, Ensete Maurelli, Albuca Spiralis Frizzle Sizzle, Lachenalia (Nieuw in assortiment!), Pennisetum en Eucomis. Naar verwachting zal met de verkoop van deze producten een donatie van rond de €10.000,- gedaan kunnen worden.

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een kweker die gespecialiseerd is in het telen van bol- en knolgewassen, op 3 verschillende locaties in het Westland (Ca. 120.000 m2 glas). Binnen het huidige assortiment teelt Vreugdenhil Bulbs & Plants 15 verschillende soorten planten.

Klik hier voor meer informatie over African Breeze.

Voor meer informatie:
Vreugdenhil Bulbs & Plants
Monsterseweg 60A
2691 JJ s-Gravenzande
T: +31 174 413811
E: info@amaryllis.nl
www.vreugdenhilbp.com

Publicatiedatum: