Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fiore en Kwekerij Bosbloemen

Decorum groeit met twee leden

Vanaf 1 april 2019 treden er weer twee nieuwe bloemenleden toe tot telersvereniging Decorum, namelijk Fiore en Kwekerij Bosbloemen. Fiore is een bekende naam in de snijanthuriums en Kwekerij Bosbloemen is met de celosia's een aanvulling op het assortiment.


 
Fiore Anthuriums
Fiore kweekt 12 soorten anthuriums, waarvan zij 4 soorten exclusief mogen telen. Kenmerkend voor Fiore is de aandacht die zij geven aan de diverse sorteringen. Fiore kiest voor Decorum vanwege hun focus op Italië, Duitsland en Rusland. Decorum benadert actief klanten in samenwerking met exporteurs.
 
Kwekerij Bosbloemen
Kwekerij Bosbloemen is het familiebedrijf van Koos, Marieke en Philip Bos gevestigd in het Westland (s’-Gravenzande). Bosbloemen zorgt voor prachtige celosia’s in het Decorum assortiment, een echte seizoensbloeier. De bloemproductie vindt plaats van eind maart tot eind november. Bosbloemen kweekt constante partijen celosia’s, welke in vijf verschillende kleuren beschikbaar zijn.
 

Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com

Publicatiedatum: