Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ronald Moerings Foundation in nieuw jasje gestoken

De Ronald Moerings Foundation steunt al jaren het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. De steeds groter wordende groep vooral “groene ondernemers”  doneert per bedrijf jaarlijks een minimaal bedrag van € 2.500,- voor onderzoek aan het Antoni van Leeuwenhoek / Nederlands Kanker Instituut. Ook probeert iedere deelnemer, naar het idee van Ronald Moerings, elk jaar een bedrijf te overtuigen om ook mee te doen. Op deze manier kan de groep relatief gemakkelijk  groeien. Behalve een jaarlijkse bijdrage worden er daarnaast ook nog allerlei andere acties bedacht om geld in te zamelen.

Fiona Moerings op de IPM Essen twee weken geleden

Dat de stichting en de nagedachtenis aan Ronald Moerings, voormalig eigenaar van Waterplantenkwekerij R. Moerings uit Roosendaal en initiatiefnemer van de Foundation, actief is, bewees men op de laatste editie van de IPM Essen. Aldaar werd in de stand van Moerings en in aanwezigheid van Fiona, echtgenote van Ronald, de geheel vernieuwde website gelanceerd : https://ronaldmoeringsfoundation.nl/

Ronald Moering Foundation
Ronald hoopte met het ondersteunen als groep een serieuze bijdrage te kunnen leveren aan de oplossing van de vreselijke ziekte kanker. In 2014 startte hij zelf met acties om geld op te halen. In 2015 overleed Ronald t.g.v. een auto-ongeluk, waarna vrienden en relaties zijn initiatief, geld inzamelen voor hete Antoni van Leeuwenhoek,  gecoördineerd voortzetten. Sinds 2016 doet men dit onder de naam Ronald Moerings Foundation. Inmiddels bestaat de groep uit bijna 40 ondernemers.

Publicatiedatum: