Ronald Moerings Foundation in nieuw jasje gestoken

De Ronald Moerings Foundation steunt al jaren het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. De steeds groter wordende groep vooral “groene ondernemers”  doneert per bedrijf jaarlijks een minimaal bedrag van € 2.500,- voor onderzoek aan het Antoni van Leeuwenhoek / Nederlands Kanker Instituut. Ook probeert iedere deelnemer, naar het idee van Ronald Moerings, elk jaar een bedrijf te overtuigen om ook mee te doen. Op deze manier kan de groep relatief gemakkelijk  groeien. Behalve een jaarlijkse bijdrage worden er daarnaast ook nog allerlei andere acties bedacht om geld in te zamelen.

Fiona Moerings op de IPM Essen twee weken geleden

Dat de stichting en de nagedachtenis aan Ronald Moerings, voormalig eigenaar van Waterplantenkwekerij R. Moerings uit Roosendaal en initiatiefnemer van de Foundation, actief is, bewees men op de laatste editie van de IPM Essen. Aldaar werd in de stand van Moerings en in aanwezigheid van Fiona, echtgenote van Ronald, de geheel vernieuwde website gelanceerd : https://ronaldmoeringsfoundation.nl/

Ronald Moering Foundation
Ronald hoopte met het ondersteunen als groep een serieuze bijdrage te kunnen leveren aan de oplossing van de vreselijke ziekte kanker. In 2014 startte hij zelf met acties om geld op te halen. In 2015 overleed Ronald t.g.v. een auto-ongeluk, waarna vrienden en relaties zijn initiatief, geld inzamelen voor hete Antoni van Leeuwenhoek,  gecoördineerd voortzetten. Sinds 2016 doet men dit onder de naam Ronald Moerings Foundation. Inmiddels bestaat de groep uit bijna 40 ondernemers.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven