Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel belangstelling voor Meet & Greet met Bloomingdale bij Hoven en de Mooij

Woensdag 30 januari was de 4e editie van de Bloomingdale dag bij Hoven en de Mooij. Rond de 150 bezoekers wisten de weg te vinden naar Hoven en de Mooij om daar een prachtige presentatie te bewonderen van de variëteiten die de Keniaanse kweker Bloomingdale dagelijks op de klok aanbiedt.

Deze dag stonden de variëteiten Pink Tacazzi, Cuenca en Samanta Bridal in de spotlight. Deze variëteiten zullen vrijdag a.s. door Bloomingdale op Royal Flora Holland worden geïntroduceerd.

Daarnaast werden diverse andere variëteiten gepresenteerd, die vooralsnog alleen nog via Hoven en de Mooij te verkrijgen zijn. Daarnaast was uiteraard het overige assortiment te bewonderen en konden belangstellende met de kwekers van gedachte wisselen.

Naar goed Keniaans gebruik was de haringkar weer van stal gehaald en, zo laat Peter Vrouwe van Portal Flora – Hoven en de Mooij weten, "we kijken nu al uit naar de volgende Bloomingdale dag, wat dan een lustrum zal zijn."

Kon u niet aanwezig zijn maar bent u toch benieuwd naar de presentatie? Deze is ook vandaag en morgen nog te bewonderen.

 

Voor meer informatie:
Hoven & De Mooij / PortalFlora
Peter Vrouwe
Relationship manager PortalFlora en Hoven en de Mooij
M: +31620412957
T: +31297800900
E: peter@portalflora.nl
www.portalflora.nl

Publicatiedatum: