Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fairtrade en Grootouderdag gaan samenwerken

Een belangrijke issue in veel Europese landen is de vergrijzing van de bevolking met als gevolg een toenemend aantal eenzame ouderen. Grootouderdag vraagt aandacht voor het belang van het opbouwen van een duurzame relatie tussen de generaties. Het opbouwen van een groot netwerk met verschillende generaties voorkomt eenzaamheid op latere leeftijd.

V.l.n.r.: Melanie Durr, Global productmanager Fairtrade Flowers; Jennifer Roth, Supply Chain Manager flowers & Plants Fairtrade Duitsland; Marcel Rutten, Key Accountmanager flowers & plants Fairtrade Duitsland; en Charles Lansdorp, president Felinifoundation initiatiefnemer Grootouderdag

Fairtrade staat voor eerlijke handel. Fairtrade staat voor een goede en eerlijke beloning van arbeid. Fairtrade staat ook voor duurzame productie. Fairtrade bloemen zijn bloemen met een verhaal en dit sluit goed aan bij het verhaal van grootouderdag. Grootouders willen immers niets liever dan een gezonde planeet achter laten voor de toekomstige generaties.

Grootouderdag en Fairtrade gaan in Europa generaties met elkaar verbinden met bloemen en planten die duurzaam zijn gekweekt en waarbij aan de verbetering van de leef- en arbeidsomstandigheden van medewerkers wordt gewerkt.

Voor meer informatie over de samenwerking kan men contact opnemen met Charles Lansdorp, via de mail (charles.lansdorp@gmail.com) of via +39-342-5687028

Publicatiedatum: