Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piet Vijverberg breidt MPS-certificering uit

Per januari 2019 is de MPS-A status van Piet Vijverberg compleet gemaakt met het behalen van de certificaten MPS-GAP, MPS-SQ en MPS-Product Proof.

De MPS-A status had Piet Vijverberg al langere tijd in zijn bezit, maar per januari 2019 is deze compleet gemaakt met de uitbreiding door de MPS GAP, SQ en Product Proof certificaten. "Processen rondom kwaliteit, teelt, milieu, gewasbescherming, veiligheid, hygiëne en duurzaamheid waren al ruimschoots op orde op ons bedrijf, maar middels de nieuw behaalde certificeringen, nu ook aantoonbaar voor de buitenwereld", aldus Alex Duindam (directie). "We maken zoveel mogelijk gebruik van biologische gewasbeschermingsmiddelen en zoeken constant naar mogelijkheden om dit verder uit te breiden. We gebruiken geen neonicotinioïden, waardoor we helpen de nuttige insecten (zoals bijen) te overleven. Natuurlijke bestrijding heeft bij ons altijd de voorkeur", vertelt Sander Vijverberg (directie).


Voor meer informatie:
Kwekerij Piet Vijverberg
Alex Duindam
M: 06 – 4335 9094
E: alex@pietvijverberg.nl

Publicatiedatum: