Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mondo Verde opent nieuwe kas in Rijsenhout

Tholen - Men hoeft er niet groot mee uit te pakken, maar een klein berichtje mag dan toch. Mondo Verde uit Rijsenhout heeft een nieuwe 1 hectare grote kas geopend. De glasopstand komt daarmee op ongeveer vier hectare, en daarmee, zo vertellen vader en zoons Bakker, is de kweker beter in staat de klanten jaarrond te beleveren.

Gisteren kwamen bouwers, kopers, familie en vrienden het glas heffen op de opening. Een opening, die stiekem al een half jaartje geleden geschiedde, toen de eerste planten erin gereden werden. Inmiddels staan de kappen niet alleen vol, maar is men op een aantal meters zelfs al aan een tweede rondje bezig.

Mondo Verde kent u van de ficus ginseng. Daarnaast wordt een breed assortiment planten geteeld, waaronder pachina, araucaria, alocasia en clusia. Men is gevestigd aan Aalsmeerderweg in Rijsenhout en achter de hoofdvesting was nog net een veldje vrij. Daar weer achter zit Florenis, die zich zich wat bouwkunde activiteiten recentelijk ook niet onbetuigd heeft gelaten en waardoor er nu helemaal geen ruimte meer is tussen de beide bedrijven.


Voor meer informatie:
Mondo Verde
Aalsmeerderweg 951
1435 EP Rijsenhout
T: 0297 - 322302
F: 0297 - 344527
E: info@mondoverde.nl
www.mondoverde.nl