En nodigt (vrouwelijke) sollicitanten van harte uit

Waalwijkse productielocatie Desch opent eerste dameskleedkamer

Een dameskleedkamer nieuws? Wel voor Desch Plantpak, producent van potten en trays voor de professionele tuinbouw met hoofdvestiging in Waalwijk. In het kader van een ‘inclusief personeelsbestand’ wil het bedrijf namelijk meer vrouwelijke medewerkers werven. Vandaar dat de nieuwe kleedkamer op donderdag 6 december feestelijk werd geopend door wethouder Bakker.

Voor het project ‘Veilig en Vitaal’ kreeg Desch Plantpak erkenning van het Europees Sociaal Fonds, met een nominatie voor de ESF Award 2018. Kern van het project is dat het bedrijf actief streeft naar een inclusief personeelsbestand, waarbij iedereen – man, vrouw, andere culturen, wel of geen beperking, etc. – recht heeft op een veilige, vitale werkplek.

Toiletgroep wordt dameskleedkamer
De productielocatie in Waalwijk dateert van eind jaren zeventig. Om hier de dameskleedkamer te kunnen realiseren, heeft Desch een toiletgroep voor bezoekers opgeofferd. Na een ingrijpende verbouwing is de comfortabele dameskleedkamer nu een feit.

Opening door wethouder Bakker
Door op een ludieke manier veel aandacht aan de kleedkamer te besteden, onder meer door wethouder Bakker uit te nodigen om de officiële opening te verrichten, hoopt Desch Plantpak vrouwelijke – maar ook andere – sollicitanten aan te spreken die graag in de productie willen werken. Want Desch Plantpak heeft vacatures!

Voor meer informatie over Desch Plantpak kunt u terecht op www.desch.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven