Bloembollen Outletstore

Verver Export haalt €1.500 op voor Het Vergeten Kind

Op zaterdag 24 november was Verver Export in Heerhugowaard ‘the place to be’ voor bloembollenliefhebbers uit het hele land. Restpartijen bloembollen werden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. Om 7.30u stonden vele bezoekers al voor de deur te trappelen. Nog nooit is het zo druk geweest tijdens de jaarlijkse Bloembollen Outletstore. Om 8.00u werd de Outletstore officieel geopend middels het doorknippen van een lint, waarop het was gelijk rennen was naar de schappen. Geen Black Friday maar Colourful Saturday bij Verver Export.

Een ander kleurrijk aspect is dat Verver Export elk jaar een deel van haar opbrengst aan het goede doel doneert. Dit jaar is dat Het Vergeten Kind. Deze organisatie strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Nadat de kas was opgemaakt, heeft Verver Export de donatie voor 2018 bekend gemaakt: maar liefst €1.500!!

De sfeer was gezellig en opgewekt, men gaat het voorjaar lachend tegemoet! We danken de enthousiaste bezoekers voor hun aanwezigheid, ook namens Het Vergeten Kind. We wensen u veel succes met het planten van ‘de buit’. Op naar een bloeiend en kleurrijk voorjaar en graag tot ziens op de Outletstore 2019!

Voor meer informatie:
Verver Export
Hasselaarsweg 30
1704 DX Heerhugowaard
T: +31 72 505 14 81
F: +31 72 505 37 77
E: info@ververexport.fr
www.ververexport.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven