Theo Kleijweg, TK-Topboiler, blij met spontane vondst:

“De jeugd heeft de toekomst”

Tholen - Het zal je maar gebeuren. Je wandelt door het World Horti Centre en loopt je nieuwe baan tegen het lijf. En wellicht je eigen toekomstige bedrijf. Dat overkwam Tom van Reeven. Tom sprak daar Theo Kleijweg van TK-Topboiler. Theo zag in Tom een toekomst voor zijn TK-Topboiler. En zo geschiedde. Tom gaat nu mee op pad. Om hem kennis te laten maken met de internationale wereld van ketels, ging Tom dit jaar al mee met Theo mee naar de Canadian Greenhouse Conference. Theo: ”Het klikte. Dat is goed. Het ligt nu in de lijn der verwachtingen dat Tom Theo zal gaan opvolgen. Maar zo ver zijn we nog lang niet. Er is nog een weg te gaan. We gaan eerst heel nauw samenwerken.”

Tom heeft er zin in: ”Dit past bij me. Mijn ouders hadden een tuinbouwbedrijf en ik ben technisch onderlegd. Ik heb er zin in. Het voelt goed.” De focus van Tom zal vooral op het buitenland gericht zijn. Vooral China heeft zijn interesse. TK-Topboiler is één van de weinige ketelproducenten die een China-license heeft.

Voordat het zover is, gaat Theo hem kennis laten maken met de tuinbouw én met het product. Dat betekent onder andere dat hij mee gaat lopen met de HKB. HKB is de fabriek in Venlo waar de ketels worden gebouwd. HKB is onderdeel van de Viessmann-groep. In Venlo zal Tom de technische kneepjes van het ‘ketelvak’ leren.

Voor meer informatie:
TK-Topboiler
Tel +(31)(0)15 212 5547
Mobiel +(31)(0)6 229 228 62
info@tk-topboiler.nl 
www.tk-topboiler.nl    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven