Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

10 jaar troschrysant Saba

Met haar groene hart, paarse kleur en contrasterende witte omlijning is troschrysant Saba een favoriet onder bloemisten. Het is alweer tien jaar geleden dat deze tweekleurige troschrysant voor het eerst op de markt verkrijgbaar was. En nog steeds is Saba succesvol in de markt. 

"Met de drie kleuren is Saba goed te combineren met andere bloemen. Zo kan haar groene hart benadrukt worden door haar alleen te combineren met blad of ervoor gekozen worden om haar roze/paarse kleur te laten knallen tussen witte bloemen."

Volgens Royal Van Zanten is de bloem niet alleen mooi, maar ook sterk. "Ze is voor vele soorten bloemwerk geschikt is, zowel in boeket als gestoken in steekschuim. Ook wanneer zij droog wordt verwerkt, houdt Saba zich goed staande. Wanneer de steeltjes van haar bloemknoppen met koud lijm worden afgesloten, blijft Saba tot wel 48 uur mooi. Kortom, een sterke bloem die geen jaar ouder is geworden."

Voor meer informatie:
Royal Van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW  Rijsenhout
T : +31 (0)297 387000
E.: breeding.nl@royalvanzanten.com
I  : www.royalvanzanten.com
F: www.facebook.com/RoyalVanZanten

Publicatiedatum: