Amazing Astilbe schittert in De Grote Tuinverbouwing

Een aantal weken geleden had Amazing Astilbe bijzonder bezoek. Rob Verlinden kwam, samen met zijn televisieploeg, langs om opnames te maken voor De Grote Tuinverbouwing. In het programma, dat voorheen Robs Grote Tuinverbouwing heette, reist tuinicoon Rob Verlinden langs verschillende gewassen op zoek naar de meest bijzondere planten. Deze nieuwe rubriek in het programma heet ‘Robs Wereld’. Elke plant die uitgelicht wordt, kun je ook bij de mensen thuis in de tuin vinden. Amazing Astilbe heeft de primeur en is de eerste in het rijtje kwekers voor deze nieuwe rubriek.

Astilbe in beeld
In dit nieuwe item laat Rob de volledige cyclus van de plant zien. De komende twee afleveringen zal dit de astilbe zijn. Samen met mede-eigenaar Marc Rutgrink neemt hij een kijkje bij de astilbe velden, in de kassen en zelfs in de vriescel. Van plantje tot bloem, het hele proces wordt in beeld gebracht. Ook worden er iedere aflevering kijkersvragen beantwoord. Zo gaat het bijvoorbeeld over de verkrijgbaarheid van de astilbe. Hoe komt het dat de astilbe jaarrond te koop is, terwijl hij in de tuin alleen in het voorjaar bloeit? Het antwoord op deze vraag wordt gegeven tijdens de uitzendingen.

De uitzending was afgelopen zaterdag. Zaterdag a.s. wordt de uitzending herhaald, 17.00 uur, SBS6, De Grote Tuinverbouwing.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven