Rutger Lommerse vanaf 1 november aanspreekpunt voor heel Greenport Nederland

"Delen is het nieuwe ontwikkelen voor een toekomstbestendige tuinbouwketen"

Rutger Lommerse (58 jaar) is recent benoemd als programmasecretaris voor Greenport Nederland. Hij start vanaf 1 november. Lommerse fungeert vanaf dan als het aanspreekpunt voor heel Greenport Nederland. Zijn opdracht is om vanuit de Greenport Nederland Board de regionale greenports te verbinden en een gemeenschappelijk werkplan voor Greenport Nederland aan te scherpen en te faciliteren. Lommerse: “Delen is het nieuwe ontwikkelen voor een toekomstig bestendige tuinbouwketen.”
Rutger Lommerse heeft een stevige ervaring in de tuinbouw. Hij was werkzaam bij Delphy, Royal FloraHolland, Arvalis en ZLTO. Ook was hij jaren actief in Greenport Venlo.

Greenport Nederland werkt vanuit de samenwerking tussen de zes Greenports, bedrijfsleven, de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Limburg, onderwijs en kennisinstellingen. Dit initiatief wil progressie boeken op de nationale transitielijnen klimaatneutrale tuinbouw, modernisering van het productielandschap, slimme agrologistiek, internationalisatie, innovatie, gezonde teelt en arbeidsmarkt.

Bron: Provincie Noord-Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven