Double Check Lily & Total Systems

Het gehele interne transport verzorgd door één leverancier

Tholen - Onlangs berichtten we al over de Top Loader, een grondverwerkingssysteem van Total Systems, dat Double Check Lily in combinatie met twee koeltrommels heeft laten installeren. Maar dat was nog niet alles: daarnaast heeft de installateur bij de kweker ook nog een complete oogstlijn geïnstalleerd.

Oogstlijn moet u hier lezen in de breedste, of misschien in dit geval toepasselijker, langste zin van het woord. De fysieke reis vanaf het snijden tot aan het verpakken in de doos maakt de lelie op transportbanden van Total Systems.

"We hebben best de nodige lijntjes opgezet", vertelt verkoper bij Total Systems Frank Warnaar, "maar toch zijn er geen twee hetzelfde. We proberen altijd klantspecifieke oplossingen te bedenken. Bij deze bloemverwerkingslijn hebben we vooral gekeken hoe we het gehele proces zo goed mogelijk aan konden pakken. Van een systeem waarbij de oogst zo efficiënt mogelijk verloopt tot het verwerken van de bloemen en van het fust. Bij iedere kweker is de flow toch altijd net weer anders ingericht.”Het geheel aan transport en verwerken vergt nogal wat handelingen en dito machines, waarbij een veelvoud aan partijen betrokken is. Toch is dat niet zo. “We hebben alles zelf in de hand: van het maken van de onderdelen van de machines tot het installeren van de machines en de daarbij horende software. En zelfs het oplossen van storingen, mochten die zich voordoen, verzorgen wij ook. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee, maar die is juist ook weer te dragen doordat wij het gehele systeem van A tot Z kennen. We kunnen zelfs meekijken vanaf ons kantoor bij een eventuele storing. Op deze manier zien we gelijk of er iets kapot is of dat het een probleem aan de elektronica betreft en kunnen we dus direct adequaat handelen."

 
Voor meer informatie:
Double Check Lily
Hasseltweg 9
2751 GZ Moerkapelle
T: +31 (0) 79593 1846
E: info@doublechecklily.nl
www.doublechecklily.nl


Total Systems B.V.
Industrieweg 31
1775 PV Middenmeer
T: +31 (0) 227 - 501211
E: info@totalsystems.nl
www.totalsystems.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.