Sloophamer in FloraHolland Bleiswijk

Op dit moment wordt het oude veilingterrein van Flora Holland in Bleiswijk gesloopt. Het pand stond sinds het vertrek van Flora Holland voor een groot deel leeg. Na de sloop komt er een nieuw en modern pand op dezelfde locatie terug. De aannemer voor deze sloopwerkzaamheden is Beelen Sloopwerken B.V.. Omliggende bedrijven en woningen worden door Royal Flora Holland en Somerset Capital Partners geïnformeerd over de voortgang. De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels begonnen en zullen naar verwachting duren tot eind 2019. Heeft u vragen over de sloopwerkzaamheden? Neemt u dan contact op met Niels Baartman van Somerset Capital Partners via telefoonnummer (013) 529 30 50.

Nieuw gebouw op leeg kavel
In het gebied ligt ook nog een lege kavel. Op deze kavel komt een nieuw gebouw. De werkzaamheden hiervoor starten in september 2018 en duren tot het derde kwartaal van 2019. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Marcel Claessen van Somerset Capital Partners via telefoonnummer (013) 529 30 50).

Tentoonstelling
Het is Historisch Museum Bleiswijk gelukt om nog wat oude elementen uit de veiling veilig te stellen. Zoals de oude veilingklok en veilingbankjes. Het idee is om dit op enig moment tentoon te stellen in het museum. Houd hiervoor de website van het museum in de gaten.

bron: Gemeente Lansingerland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven