Floranti maakt onstuimige groei door

Afgelopen week maakte Floranti haar groeicijfers bekend tijdens drie informatiemiddagen. De ontwikkeling van het platform is in een stroomversnelling gekomen in september. Een aantal highlights:

  • Het assortiment groeide in één maand van 1.250 tot 4.000 artikelen
  • 40 aanbieders zijn live gekoppeld
  • 2 tot 3 aanmeldingen van nieuwe gebruikers per dag
  • 4 nieuwe kopers zijn aangesloten binnen de afgelopen 2 weken
  • Transactiegroei van 900 bestellingen/week in augustus naar bijna 2.000 bestellingen/week in september

Maurice van Winden (Floranti) ziet de snelle groei als bewijs van de kracht van onafhankelijkheid en samenwerking: “Samen met de participanten, gebruikers en softwarebedrijven uit de sector werken we keihard om dit onafhankelijke platform vorm te geven. Bedrijven beginnen elkaar te overtuigen van de voordelen van Floranti. We hebben geen complexe structuur of last van interne politiek. Daardoor kunnen we keihard doorgaan en dat is leuk om mee te maken.”

Tijdens drie bijeenkomsten in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg kwamen meer dan 50 telers, importeurs en handelsbedrijven samen om zich bij te laten praten over de kansen die Floranti hen kan bieden. Het was een vervolg op de informatiesessies die in maart en mei georganiseerd zijn. Destijds bestond Floranti alleen op papier en waren er veel vraagtekens of het wel “van de kant” zou komen. Nu waren bezoekers positief over de bereikte resultaten en het business model van Floranti. De eerste bezoekers zijn inmiddels al “live” aan het handelen op het platform.

Komende week presenteert Floranti zich ook op de jaarvergadering van de vakvereniging Flora Futura.


Voor meer informatie:
Floranti
+31 (0)10 269 7900
info@floranti.com
www.floranti.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven