JEM-id door naar finale OndernemersPrijs Haaglanden 2019

Op 22 november 2018 vindt de finale van de Ondernemers Prijs Haaglanden plaats in het COMM Museum voor Communicatie. Deze ondernemersprijs is een beloning voor excellent ondernemerschap en wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven in de regio Haaglanden. De Gemeente Westland heeft JEM-id dit jaar aangedragen en na een spannende halve finale is het JEM-id, het enige bedrijf uit het Westland, gelukt om door te gaan naar de finale.
 
Martijn van Andel (links) met de andere 2 finalisten (midden: Finance Factor, rechts: Van Gils).
 
Op donderdag 13 september vond de halve finale plaats op de locatie van Bird & Bird in Den Haag. Hier kregen de halve finalisten de kans om in een pitch van 7 minuten te vertellen hoe hun ondernemerschap eruit ziet. Het is Martijn van Andel en Jefry van den Hoeven van softwarebedrijf JEM-id gelukt om naast Van Gils en Finance Factor een plek te veroveren in de finale. In de komende weken vindt een bedrijfsbezoek plaats bij de finalisten waarbij de ondernemers vragen van de jury zullen beantwoorden. Ook wordt bij deze bedrijven een bedrijfsvideo opgenomen.
 
De drie finalisten met de jury van Ondernemers Prijs Haaglanden.


Aangedragen door Gemeente Westland
Ondernemers Prijs Haaglanden heeft per gemeente gevraagd om ondernemers aan te dragen als kanshebbers voor deze prijs. De Gemeente Westland heeft JEM-id dit jaar aangedragen. Om tot de genomineerden te mogen horen, werd gevraagd om een ondernemersplan in te leveren waarin het bedrijf in grote lijnen wordt uitgelegd. Ondernemers Jefry van den Hoeven en Martijn van Andel ontwikkelen al meer dan 22 jaar softwareoplossingen waarmee de AGF- en sierteeltsector gedigitaliseerd wordt. Beide ondernemers blijven dromen van het maken van een forse en blijvende positieve verandering binnen beide sectoren. Hiermee willen ze de positie van Greenport Nederland aanzienlijk versterken.

 
De drie finalisten met de jury en het bestuur van Ondernemers Prijs Haaglanden.
 

De finale
Tijdens de finale worden de drie bedrijven onder andere beoordeeld op ondernemerschap, innovatie, talenten en vaardigheden. Uit de drie finalisten wordt een winnaar gekozen op basis van een vooraf ingevulde vragenlijst, een pitch of presentatie en een bedrijfsbezoek (inclusief film die gemaakt wordt) waar de ondernemer de kans heeft om zo goed mogelijk de vragen van de jury te beantwoorden. De finale van de Ondernemers Prijs Haaglanden vindt dit jaar plaats op 22 november in het COMM Museum voor Communicatie.

Stichting Ondernemersprijs Haaglanden
De Stichting Ondernemersprijs Haaglanden wil door middel van de ondernemersprijs het netwerken tussen ondernemers met een vestiging in de regio Haaglanden stimuleren, contacten tussen het bedrijfsleven en de lokale en regionale overheid verbeteren en onderwijsinstellingen bij het bedrijfsleven betrekken. De regio Haaglanden omvat de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

 
Voor meer informatie:
JEM-id BV
Grote Waard 80
2675 RZ Honselersdijk
T: 0174-642622
info@jem-id.nl
www.jem-id.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven