kweker neemt wax rozenlijn van Primera Fashion Flowers over van B&G de Mooij

Berg RoseS start met verkoop waxrozen

Van den Berg Roses uit Delfgauw voegt met de verse Hollandse rozen in wax een extra waarde toe aan haar assortiment. Na de vorige week aangekondigde samenwerking met Van der Drift Roses voor de rode roos Red Naomi, heeft Berg RoseS met B&G de Mooij een overeenkomst gesloten om alle verse Nederlandse waxrozen van het merk Primera Fashion Flowers onder het merk Berg RoseS te verkopen. Het voordeel voor de klant is dat er geen voorraad meer hoeft worden aangehouden, de rozen realtime via VMP beschikbaar zijn en direct vers geleverd kunnen worden vanaf de kwekerij.


foto's: Primera Fashion Flowers

De waxrozen zijn naar eigen zeggen een welkome aanvulling op het assortiment voor het najaarsseizoen. De stelen worden geleverd in Avalanche+ van Van den Berg, zijn van constante kwaliteit, beschikbaar in 60 en 70 cm en leverbaar in de verpakking van Berg RoseS.De productie van de waxbloemen is in handen van TMC productions uit Rijnsburg die al vele jaren ervaring heeft in het waxen van Avalanche+. B&G de Mooij, het bedrijf uit Honselersdijk, dat actief is als platform en dienstverlener voor groothandelaren, lijnrijders en online bloemistenleveranciers, zal het merk Primera Fashion Flowers blijven voeren. De gewaxte rozen, net als de overige assortiment zoals zijden rozen, blijven beschikbaar en af te nemen via B&G de Mooij.Van den Berg RoseS
Rozenkweker Van den Berg RoseS heeft haar hoofdvestiging in Delfgauw. Buiten Nederland zijn er kwekerijen in Naivasha (Kenia) en in Kunming (China). In Nederland teelt Van den Berg Roses grootbloemige rozen op 160.000 m2. De in Nederland geteelde rozen worden onder de merknaam Berg RoseS verhandeld. Vijfennegentig procent van de rozen zijn bestemd voor de internationale markt en vinden hun weg naar bloemenspeciaalzaken van Moskou tot Los Angeles en van Oslo tot Singapore.

B&G de Mooij
B&G de Mooij is een platform voor aanbieders en kopers. Lijnrijders, groothandels én online bloemistenleveranciers wordt maatwerk geboden. Van rechtstreekse levering op volle karren tot eenheden verpakt per bloemist. Samen met haar medewerkers doet B&G de Mooij er alles aan om het leven van groothandelaren, lijnrijders en online bloemistenleveranciers eenvoudiger te maken. Alles wat ze leveren is supervers en van ongekende kwaliteit. Maar ook in dienstverlening maken ze het verschil: “Onze klant blinkt uit; wij helpen hem met maatwerk. Ook in de kleinste aantallen. Tevreden bloemisten zijn het tastbare resultaat”.


Voor meer informatie:
V.d. Berg Roses
Zuideindseweg 25b
2645 BD Delfgauw
B. & G. de Mooij B.V.
Terrein FloraHolland Naaldwijk
Middel Broekweg 29
2675 KB Honselersdijk
Strijpgebouw
Box S1-45 t/m S1-49
T: 0174 74 24 24
E: info@bgdemooij.nl
www.bgdemooij.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven