Investeerder participeert in Codema: verdere internationale groei

Wereldwijd groeit de behoefte aan efficiënte en hoogwaardige tuinbouwoplossingen. Codema Systems Group ziet hierin grote kansen voor de toekomst en hoopt daarom de komende jaren een forse (inter-)nationale groei door te maken. Om deze ambities waar te kunnen maken, is een overeenkomst gesloten met de private equity-investeringsmaatschappij Nordian Capital.

Per 1 september participeert deze in Codema Systems Group en neemt tezamen met Gideon de Jager en Marcel Koolen de aandelen van Maarten de Jager over, die Codema de afgelopen vierentwintig jaar opzette en ontwikkelde tot waar het bedrijf nu staat.De directie van het bedrijf blijft, met Ceo Marcel Koolen, Cfo Lennard van der Ham en Cco Gideon de Jager, ongewijzigd.

“De laatste jaren heeft Codema al een significante groei doorgemaakt, maar nú is het moment om daarin verder te versnellen”, vertelt CEO Marcel Koolen. “We willen onze positie als integrale systeemintegrator versterken en zowel nationaal als internationaal stappen zetten. Op dit moment is Codema al actief in het buitenland en we willen ons de komende jaren definitief vestigen op meerdere plekken in de wereld. De eerste stappen in deze strategie zullen we zetten door filialen te openen in Duitstalige landen alsmede het continent Noord-Amerika en Azië.’’
 
"Het accent", zo staat verder te lezen in het persbericht, "ligt nu op de verdere optimalisering van de zes kernactiviteiten en het nastreven van groei, zowel via directe verkopen alsmede door overnames en fusies."


Voor meer informatie:
Codema Systems Group
T: +31 (0)10 521 27 55
info@codemasystemsgroup.com
www.codema.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven