Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kas voor opkweek vollegrondsgroenten Beekenkamp Plants

Op woensdag 1 mei is de eerste paal geslagen op de nieuwbouwlocatie van Beekenkamp Plants. Medewerkers kwamen samen om de bouw van de nieuwbouw te openen. Na een speech door An Beekenkamp drukte de directie van Beekenkamp Group officieel op de rode knop waarna de eerste paal de grond in is gegaan.


Speech door An Beekenkamp op de nieuwbouwlocatie

Beekenkamp Group bouwt een nieuwe locatie van vier hectare omdat de huidige locatie is verouderd. De nieuwe kas wordt gemoderniseerd met oog voor moderne kas- en arbeidstechniek. Er komen nieuwe machines en automatiseringsmogelijkheden waardoor er nog efficiënter gewerkt kan worden. Ook zal er een nieuwe perslijn voor de productie van vollegrondsgroenten worden toegevoegd, waardoor de planten sneller geproduceerd kunnen worden. Hoewel de aantallen gelijk blijven, kan er op deze manier vlotter gewerkt worden.


Directie Beekenkamp Group, v.l.n.r. Peter Zaat, Marc Driessen, Fons van der Vleuten, An Beekenkamp

Bouwbedrijf Hofman zal de schuur bouwen. De huidige schuur is te klein voor de plantenaantallen en zal worden uitgebreid om meer ruimte te bieden. Eind mei zal het slopen van de huidige kas beginnen. Beekenkamp Group verwacht dat de nieuwbouwlocatie eind 2024 gereed zal zijn.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Group
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
Tel: +31 (0)174 – 526 100
www.beekenkamp.nl

Publicatiedatum: