Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paardekooper en Kivo starten productie bloemenhoezen in Kosovo

In samenwerking met producent van flexibele verpakkingen Kivo start Paardekooper met de productie van duurzame bloemenhoezen in Kosovo. Na maanden van voorbereiding zijn de eerste bloemenhoezenmachines aangekomen op de productielocatie en afgelopen week is een team afgereisd om de productie op te starten. Al op de tweede dag werden de eerste bloemenhoezen geproduceerd, wat een veelbelovende start van het project markeert.

"De lancering van dit project met Kivo markeert een belangrijke mijlpaal voor Paardekooper op onze reis naar duurzamere toekomst," aldus Edwin Vanlaerhoven, Managing Director van Paardekooper's horti divisie. "In lijn met ons recent gelanceerde sustainability report, zijn we enthousiast om verdere stappen te zetten richting duurzaamheid. Dit project illustreert duidelijk onze inspanningen om onze ecologische impact te verminderen en duurzame initiatieven aan te moedigen. We zoeken voortdurend naar manieren om onze activiteiten te verduurzamen en te optimaliseren. Door te kiezen voor productie in Kosovo, dichter bij huis, verkleinen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar ondersteunen we ook lokale gemeenschappen en creƫren we nieuwe kansen."

Door de productie dichter bij huis te brengen vermindert het bedrijf de ecologische impact en wordt de lokale economie gesteund. Bovendien men in staat om de klanten snellere levertijden te bieden en de flexibiliteit te vergroten.

Voor meer informatie:
Paardekooper
www.paardekooper.nl

Publicatiedatum: