Hilverda De Boer opent cash&carry in Stockholm

De Aalsmeerse exporteur Hilverda De Boer opent een tweede filiaal in Zweden. Na de opening van Hilverda De Boer Skövde in 2017 volgt nu Hilverda De Boer Stockholm in de Trädgårdshallen. Dit vloeit voort uit een overname van de groothandel Blomstertjänst, die al tientallen jaren partner is van Hilverda De Boer. Hilverda De Boer Stockholm zal zich richten op snijbloemen en accessoires voor de bloemist. De officiële opening van de cash&carry zal op woensdag 5 september plaatsvinden.

Cash&carry and webshop

Hilverda De Boer Stockholm zal een hotspot zijn voor bloemisten die graag werken met topkwaliteit bloemen van Zweedse, Nederlandse en wereldwijde kwekers. Naast een dagelijks verse voorraad in de cash&carry kunnen Zweedse bloemisten ook kiezen uit het nog grotere assortiment van het Nederlandse moederbedrijf via de webshop en bestel-app.

Sinds jaren ’50 in Scandinavië
Hoewel Hilverda De Boer Stockholm een nieuwe naam is in de Zweedse hoofdstad, is Hilverda De Boer geen onbekende in de Scandinavische markt. Als sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw exporteert het Aalsmeerse bedrijf snijbloemen naar Zweden. Ook opende het bedrijf afgelopen januari zes filialen in Noorwegen

Hilverda De Boer
1430 AC Aalsmeer
T: +31 (0)297 332 500
F: +31 (0)297 332 900
E: info@hilverdadeboer.nl
www.hilverdadeboer.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven