Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Phalaenova viert 10e verjaardag

In 2008 leverde Joost van Adrichem van Phalaenova uit Brielle, voormalig paprikakweker, zijn eerste Phalaenopsis planten uit aan Noviflora in Honselersdijk. Om die reden werden deze week alle medewerkers van Noviflora verrast met twee enorme taarten, die Van Adrichem zelf kwam overhandigen samen met salesmanager Addie Groen. Inkopers Pieter de Vrij en Stephan Suijker namen de taarten namens alle collega’s met veel plezier in ontvangst.


V.l.n.r. Addie Groen van Phalaenova, Pieter de Vrij en Stephan Suijker van Noviflora

Van Adrichem benadrukte dat die eerste levering in 2008 het begin was van een fijne en intensieve samenwerking en dat daardoor Noviflora tegenwoordig een van de topafnemers is van Phalaenova. Hij roemde de veelzijdigheid van Noviflora, met afzetmarkten in verschillende delen van Europa, waardoor zij ook Phaleanova stimuleren om het assortiment continu uit te breiden. “Wij bieden een constant groeiend assortiment, dat op dit moment al meer dan 100 soorten en kleuren omvat. Daardoor kunnen wij altijd voldoen aan de vraag van een afnemer, die specifiek betrekking heeft op zijn afzetmarkten”, aldus Van Adrichem.


Joost van Adrichem

Voor meer informatie:
Phalaenova
Addie Groen
Hoonaardweg 8
3231 LD Brielle
T: 0181-474053
E: contact@phalaenova.nl
www.phalaenova.nl

Publicatiedatum: