Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Thompson & Morgan kondigt samenwerking aan met National Trust

Thompson & Morgan heeft aangekondigd dat ze gaan samenwerken met een van de grootste liefdadigheidsorganisaties voor natuurbehoud in Europa: de National Trust. 
 
Komende herfst zal een nieuw assortiment van plantenzaden worden gelanceerd, waarmee consumenten een stukje van de natuurlijke 'spirit' van de National Trust in hun tuin kunnen aanbrengen. 
 
Joseph Cordy, Hoofd B2B Sales bij Thompson & Morgan: "We zijn blij dat we samen mogen werken met de National Trust om dit nieuwe assortiment op de markt te brengen. De National Trust en Thompson & Morgan delen veel van dezelfde waarden en dezelfde geschiedenis en achtergrond en we weten zeker dat onze klanten dol zullen zijn op de nieuwe producten, die we samen hebben gecreëerd".
 
Clare Brown, Hoofd Merklicenties bij de National Trust: ‘We zijn ontzettend enthousiast dat we onze supporters zo nog meer manieren kunnen bieden om dierenleven in hun tuin te ondersteunen. Deze producten zullen een mooie toevoeging zijn op onze bestaande assortiment van tuinproducten'. 
 
Voor meer informatie:
Thompson & Morgan
www.thompson-morgan.com
Publicatiedatum: