Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Flower Group beste familiebedrijf van 2018

Dutch Flower Group viel gisteren in de prijzen. Marco van Zijverden, CEO van de Dutch Flower Group ontving gisteren uit handen van Jan Kees de Jager, voormalig staatssecretaris en minister van Financiën, de Familiebedrijven Award 2018. Het familiebedrijf werd gekozen uit een selecte groep van vijf genomineerde ondernemingen.



Deze bedrijven werden, in samenwerking met partners KPMG en ABN AMRO, uit honderden familiebedrijven geselecteerd. De genomineerden werden de laatste maanden uitvoerig beoordeeld op basis van acht selectiecriteria. Ook werden de bedrijven persoonlijk door de jury bezocht.

Familiecultuur
De Dutch Flower Group, van de families Van Zijverden en Van Duijn, omvat 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die gezamenlijk de hele sierteeltketen bedienen. Het is een echt familiebedrijf dat internationaal een enorme groei doormaakt en inmiddels wereldwijd de grootste is in haar markt. Ondanks de groei is de organisatie erin geslaagd om niet alleen de participatie van haar medewerkers te stimuleren maar ook aan de familiecultuur vast te houden. De Dutch Flower Group investeert volop in duurzaamheid. In de gebieden waar het familiebedrijf actief is worden goede doelen ondersteund en initiatieven opgezet om het leefklimaat en het welzijn van de hulpbehoevende medemens te verbeteren. Onder het devies “Making Life Colourful” zijn kennis, kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid leidend in de bedrijfsvoering.

Eerder ontvingen Gassan Diamonds (2013), Westland Kaas (2014), Koninklijke De Heus (2015), Enza Zaden (2016) en de Terberg Groep (2017) de award. Stichting Familie Onderneming en de Familiebedrijven Award

Voor meer informatie:
Dutch Flower Group
Postbus 100
1430 AC Aalsmeer
Nederland
Telefoon: 0297-389389
Email info@dfg.nl
Publicatiedatum: