Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meet & Greet kwekers en bloemstylisten in Fragrant Garden in Aalsmeer

Komende dinsdag organiseert Joeke Verhoeven namens Parfum Flower Company een ‘Meet & Greet’ met een aantal toonaangevende floral designers in de Fragrant Garden in Aalsmeer.
 
Een tiental bloemstilisten zijn uitgenodigd om te komen kennismaken. Niet alleen kennismaken met elkaar, maar ook met de mooiste geurende tuinrozen die er bestaan. Stylisten die komen zijn onder andere: Natalia Korotina van de Bloemenmeisjes, Judith Slagter, Edénique Beaumont en Marte Glasbergen van Bloom your Life.


Joeke Verhoeven en Wouter de Vries tijdens de voorbereiding voor de ‘Meet & Greet’.

“Ik wil iets terugdoen voor bloemstylist-talenten en ze laten kennismaken met rozen uit het Parfum Flower Company assortiment,’’ vertelt Wouter de Vries, directeur bij Parfum Flower Company. “Ik ben echt heel blij dat Joeke Verhoeven het initiatief heeft genomen iets moois te doen met talenten uit de branche. Met zoveel soorten rozen is het tevens voor Parfum Flower Company een kans te laten zien èn ruiken wat we allemaal hebben.’’
 
Joeke is sinds kort de ‘huisbloemiste’ van Parfum Flower Company. “Een klant van het eerste uur. Haar boeket is een beeldmerk geworden van Parfum Flower Company. Deze is te vinden op de website, drukwerk, en onze busjes,” gaat Wouter verder. “Joeke stelde voor een aantal klanten, maar ook niet-klanten uit te nodigen en een leuke inspirerende dag te organiseren.”
 
Joeke Verhoeven: “De rozen van Parfum Flower Company zijn zo mooi! Ik gebruikte ze al veel in bruidswerk voor mijn klanten. Als ik collega-stylisten sprak merkte ik dat maar een klein gedeelte van de rozen bekend zijn. Daarom leek het mij een goed idee eens wat te organiseren. Dus niet alleen om elkaar te inspireren, maar ook om nu eens echt de rozen in het zonnetje te zetten. Want met de geurende rozen van Meilland, de al bekende soorten uit de David Austin collectie, en nu ook met de nieuwe Japanse soorten van Wabara is er echt wat te zien. Èn te ruiken!”
Joeke vertelt verder: “De reuk is een bijzonder zintuig. Het legt herinneringen beter vast dan tast, zicht en smaak. De heerlijke geur van de rozen in je bruidsboeket – of gewoon thuis op de vaas – dat is iets waarvan ik denk dat veel stylisten dit beter kunnen gebruiken in hun gesprekken naar hun klanten toe. Maar dan moeten ze het wel eerst hebben ervaren. Daar is de ‘Meet & Greet’ natuurlijk perfect geschikt voor!”
 
Wouter de Vries: “Ik hoop dat deze bijeenkomst een succes wordt. Wellicht willen mensen uit de sector ook even komen kijken. En dat kan natuurlijk. Als er van tevoren maar even wordt aangemeld of het past. Ik hoop in ieder geval dat het in de eerste plaats een gezellige dag wordt!”

De Fragrant Garden ‘Meet& Greet’ wordt gehouden op dinsdag 13 maart van 11 tot 16 uur. Heb je interesse om te komen, stuur dan even een e-mail.

bron: Parfum Flower Company
Publicatiedatum: