Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20-22 februari in Venhuizen

Maak kennis met nieuwe kleuren violen

Volgende week stelt Benary bekende en nieuwe violen ten toon in Venhuizen. Tijdens de open dagen op 20 tot 22 februari kunnen kwekers kennismaken met diverse soorten, waaronder de grootbloemige Viola wittrockiana Inspire Plus en Viola cornuta Admire en ook de Cornuta-Series is te bekijken.


Viola wittrockiana Inspire Plus
De Inspire Plus Serie wordt door Benary elk jaar uitgebreid met extra kleuren. "Met de nieuwe Orange Blotch en Pink Shades telt de serie nu 19 kleuren en een grote keus aan mixen."


De nieuwe kleuren van de Inspire® Plus

Excellente timing en een extreem nauw bloeivenster noemt Benary als de voordelen van deze serie. "Binnen een paar dagen staat de complete serie in bloei zodat de tafels snel leeg kunnen zijn. Inspire Plus is stevig en robuust – de ideale Viool voor potten en packs. Ze is zeer geschikt voor de voorjaarsbloei, maar ook voor de late herfstbloei. De serie is uniform en compact, sterk gewas en vult de pot snel."

Viola cornuta F1 Admire
Ook bij de Viola cornuta F1 Admire komen er dit jaar vier nieuwe kleuren bij: Lavender Pink Face, Neon Purple Wing, Lemon Purple Wing en Deep Purple Face. In totaal biedt deze soort ook 19 kleuren.


De nieuwe kleuren van de Admire®

"Admire biedt in vergelijk tot de bekende concurrerende soorten het vroegste uniforme bloeivenster. Het extreem nauwe bloeivenster maakt de serie aantrekkelijk" legt Benary uit. "Binnen enkele dagen staan alle kleuren in bloei om verkocht te worden."

Eco-priming
Vanaf April 2018 biedt Benary 'ECO-Priming' voor haar violen aan. "Priming is een speciale zaadbehandeling die het kiemproces niet alleen versnelt maar er ook voor een uniformer resultaat zorgt." De behandeling is chemievrij. "Tot op heden gebruikten alle producenten bij priming van violen een fungicide. De afgelopen twee jaren hebben we uitgebreid getest. Deze nieuwe priming methode heeft geen Fungicide nodig."

Aanmelden voor de open dagen in Venhuizen kan bij Fulco Spithoven
06-13437045
fulco.spithoven@benary.de

Voor meer informatie:
Benary
www.benary.com

Publicatiedatum: