Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Edwin Steenbergen nieuwe voorzitter Zentoo

Leo Middelburg heeft na 10 jaar afscheid genomen als voorzitter van Zentoo. Hij heeft daarbij de voorzittershamer overgedragen aan Edwin Steenbergen. Edwin zal met zijn jarenlange ervaring in de financiƫle wereld en in de AGF en Sierteelt-sector een nieuwe boost gaan geven aan de verdere ontwikkeling van de Zentoo organisatie in de komende jaren.



Binnen het bestuur neemt Leo de commerciƫle rol over van Michel Duijvesteijn. Michel neemt na 10 jaar Zentoo afscheid als ondernemer bij kwekerij Brasil en gaat een nieuwe uitdaging aan als zelfstandig adviseur op strategisch en commercieel gebied. Op de nieuwjaarsreceptie is Michel uitgebreid bedankt voor zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van Zentoo vanaf de oprichting 10 jaar geleden.

Daarnaast is Arjan Dukker voorgesteld als nieuw lid van Zentoo. Vanaf januari zal Arjan Dukker voor Zentoo planten en vanaf april ook veilen via Zentoo. Arjan levert al vanaf zomer 2017 Radost voor de Zentoo webshop. Vanaf april 2018 wordt dat assortiment verder uitgebreid met Radost Cream en Radost Yellow.

Ook werd er afscheid genomen van Frank van Leeuwen als lid. Frank en Zentoo kijken terug op een mooie periode van samenwerking.


Voor meer informatie:
Zentoo
Bruidsbogerd 1a
2671 DK Naaldwijk
T: +31 (0)6-14377719
info@zentoo.nl
www.zentoo.nl
Publicatiedatum: