Vanaf 1 januari 2018 begint voor Adri Kuyper een nieuwe fase van zijn leven. Na 45 werkzame jaren bij diverse bedrijven, waarvan ruim 10 jaar bij Ekwadraat, gaat hij met pensioen. Momenteel rondt hij lopende zaken af en draagt hij het werk over aan zijn opvolger Frank van Bergen. Voortaan kunt u hem contacten voor vragen, advies of ondersteuning. Frank is te bereiken op het telefoonnummer 06-40677459 of via de mail op fvanbergen@ekwadraat.com.
 
De komende tijd blijft Adri actief via zijn adviesbedrijf GeoA3 (aardwarmte advies Adri). Via GeoA3 blijft hij ook nog even verbonden aan Ekwadraat voor advies en ondersteuning op het gebied van geothermie. Zijn telefoonnummer blijft hetzelfde (06-53673088) en zijn e-mailadres wordt: adrikuyper@geoa3.nl.


 
"Ik heb met veel plezier, beleving en betrokkenheid gewerkt aan de vele geothermieprojecten. Mijn passie daarbij is om geothermie als duurzame energiebron breed toegepast te krijgen in zowel de glastuinbouw als in de woningbouw met warmtenetten. Daarbij was het fijn dat ik gewaardeerd werd en onderdeel was van de projecten", aldus Adri.

"Ik wil daarom iedereen bedanken voor de fijne en warme tijd en ook voor de vele kennis die we met elkaar hebben gedeeld, zowel zakelijk maar ook persoonlijk. Mijn grote dank hiervoor."
 
Adri is de gehele beursdag (21 februari) aanwezig op de HortiContact. Zoek hem op in de Aardwarmte Plaza stand, nr.490.