Decorum verhuist naar World Horti Center

In januari neemt telersvereniging Decorum Company haar intrek in het World Horti Center in Naaldwijk. Vandaag tekende John Grootscholten, bestuursvoorzitter van Decorum, de participatieovereenkomst. Met een ruimte van 400 m² is Decorum de grootste participant op de Food & Flowers afdeling van het innovatieve centrum. De 15 medewerkers van Decorum krijgen een werkplek en bovendien is een assortiment van de producten van de 60 aangesloten potplanten- en bloementelers in een permanente presentatie aanwezig.


Mark Zwinkels, projectmanager Food & Flowers WHC en John Grootscholten, voorzitter bestuur coöperatie Decorum.

Decorum bundelt de krachten van ruim zestig speciaal geselecteerde planten- en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Het World Horti Center is hét actuele kennis- & innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw. Met de diensten op het gebied van innovatie, onderwijs en onderzoek wil ook Decorum samen verbinden, creëren, inspireren en innoveren.

Het centrum hoopt jaarlijks ruim 25.000 vakbezoekers vanuit de hele wereld te ontvangen. World Horti Center levert een bijdrage aan de verbetering van het welzijn en welbevinden van mensen door oplossingen te bieden voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van waterkwaliteit, voedselvoorziening, voedselveiligheid en duurzaamheid. De officiële opening vindt 7 maart 2018 plaats.


Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven