30 november

Cargolite Open dag in Nairobi

Cargolite nodigt kwekers, forwarders en im- en exporteurs uit op de Cargolite Open Dag op volgende week donderdag. Op het evenement zal het bedrijf, samen met Dodhia Packaging Kenya Limited, de Cargolite "go down" open op het pakstation van Oserian op het vliegveld in Nairobi. Samen met de kweker zal Cargolite diens nieuwste verpakkingsoplossingen presenteren.


John Kowarsky en Amnon Zamir op de IFTF in Vijfhuize.

Oserian is sinds vorig jaar met een nieuw verpakkingsconcept van Cargolite aan de slag gegaan, en samen willen zij de voordelen hiervan aan collega-kwekers presenteren. "Dit concept stelt ons in staat op kosten te besparen en schade aan dozen te voorkomen. Aldus komt ook het product in hogere kwaliteit aan bij de klant. Het is een echte "game changer" voor onze sector", vertelt Chris Lindley van Oserian.

Bezoekers krijgen ook een demonstratie van Amnon Zamir, manager R&D bij Cargolite.

Op de open dag zullen de Israƫlische ambassadeur H.E. Noah Gal Gendler, de voorzitter van KFC Richard Fox, de CEO van Cargolite John Kowarsky, Neil Hellings en Chris Lindley van Oserian en Nick Mwaura van IPL een praatje houden. De officiƫle uitnodiging vindt u hier.

Wilt u aanwezig zijn, meldt u dan aan voor 26 november as. Voor meer informatie over de middag neemt u contact op met Mr Guy Symondson, +254 713-624958/ Email: guys@nalto2012.com

Voor meer informatie over het cargolite packaging concept, zie: www.cargo-lite.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven