Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouw Porta Nova van start

Direct tegenover de huidige vestiging aan de Abraham Kroesweg in Waddinxveen gaat rozenkwekerij Porta Nova gefaseerd uitbreiden. Ruim 8,5 ha aan tuinbouwkas zal binnen een paar maanden verrijzen. De eerste tekenen zijn al zichtbaar. De pikketpaaltjes zijn allemaal op zijn plek, zodat de grote lijnen van de kas al zichtbaar zijn. Nog deze week zullen de eerste palen gedrukt worden. Wederom een mooi project in de regio voor Havecon.

Voorheen was hier potplantenkwekerij Sjaloom gevestigd. In de afgelopen maanden is die kas en alles erbij hoorde vakkundig gesloopt, waardoor ineens een grote kale vlakte ontstond.


Het perceel is leeg opgeleverd na de sloop van potplantenkwekerij Sjaloom

Er is direct een start gemaakt met het uitzetten van de kas. November en december zijn goede maanden voor het aanleggen van de fundatie van de kas. Hierdoor is het beton voldoende uitgehard wanneer begonnen wordt met het optrekken van al het staal. Waar november in het teken staat van het betonwerk, wordt in december de complete afvoer ingegraven.


Elk piketpaaltje geeft de exacte plaats weer waar een paal gedrukt gaat worden

Het staal aan de binnenzijde van de kas zal wit gecoat worden uitgevoerd. Hiermee krijgt de kas een moderne schone uitstraling, zoals we tegenwoordig niet anders gewend zijn. Het dek zal worden uitgevoerd met blank gehard glas.


De eerste graafwerkzaamheden zijn al begonnen

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
Marconistraat 32
2665 JE Bleiswijk
Postbus 25
2665 ZG Bleiswijk
Tel. +31(0)10 266 32 70
Fax +31(0)10 266 32 71
info@havecon.com
www.havecon.com
Publicatiedatum: