Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voetballend ondernemende Decorum kwekers in De Kuip

Op donderdag 28 september werkten leden én medewerkers van Decorum aan het gezamenlijke clubgevoel tijdens de Decorum Kwekersdag 2017. Het thema van de dag was ‘voetballend ondernemen’ en dit was in het gehele programma terug te vinden.



Vanaf Honselersdijk vertrokken de groep gezamenlijk richting De Kuip in Rotterdam, waar de Decorum Kwekersdag plaatsvond. In de twee bussen, waarvan één de spelersbus van Feyenoord, startte het programma meteen met verschillende rondes met speeddates. Met vragen zoals waar ben je trots op?, wat maakt je boos? en wat is je droom? leerde men elkaar beter kennen.



In De Kuip werd de groep ontvangen in het Perscentrum, waar Decorum voorzitter John Grootscholten iedereen van harte welkom heette en de wedstrijdbespreking voor zijn rekening nam. In de eerste helft gaf Benno Schildkamp een gastlezing over de visie ‘Voetballend Ondernemen’ naar zijn gelijknamige boek. Binnen deze visie staat het sportief motiveren en waarderen van medewerkers centraal. Dankzij deze visie is zijn bedrijf Food Connect bekroond met de award ‘Het slimste bedrijf van Nederland 2012’ en won hij in 2015 de 1e prijs ‘Goede Praktijken Competitie 2014’ door het ministerie van Sociale Zaken.

Decorum directeur Ralph Koopman trapte de tweede helft van het programma af met de primeur van de gloednieuwe Decorum film. In deze korte corporate video vertellen vier trotse Decorum kwekers over de kwaliteit, duurzaamheid en houdbaarheid van Decorum producten, maar ook over de liefde die zij in hun producten steken.



Het programma vervolgde met een aantal stellingen over de organisatie naar aanleiding van de Decorum film. Het plenaire deel werd afgesloten met een presentatie over duurzaamheid en kwaliteit binnen de vereniging door directeur Ralph Koopman en voorzitter John Grootscholten. De derde helft kon op deze dag uiteraard niet ontbreken. Deze bestond uit een rondleiding door het stadion van Feyenoord, waarna de dag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com
Publicatiedatum: