Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sakata verloot diner cheque onder kopers Astra

Het Platycodon Astra seizoen is in april ingeluid met een make over van het logo en een promotie actie richting de handel. Om de kwekers en de exporteurs warm te maken voor de Astra is er een handelsactie bedacht. In de zomermaanden wordt er onder alle Astra inkopers een diner cheque twv € 300,- verloot. De winnaar mag dan heerlijk gaan dineren in een Sterren restaurant naar keuze.

Exporteurs kunnen zich hiervoor aanmelden bij hun kwekers. Tegelijkertijd kunnen kwekers hun grootste, loyaalste, grappigste of leukste inkoper nomineren voor winnaar van de maand.


Kees Visschers van Waterdrinker ontvangt van Lisette van Marrewijk van Sakata de cheque


De gelukkige winnaar van afgelopen maand is Waterdrinker. Kees Visschers nam namens de exporteur de cheque in ontvangst. Kees was enthousiast over de Astra. "Het is binnen de Tuinplanten een grote productgroep. Het is een mooi product, super houdbaar en met name in de echte warme zomer een van de weinige planten die goed blijft."



En die cheque houdt hij niet zelf. Kees is een echte teamspeler en zonder zijn team kan hij zich niet zo inzetten voor de verkoop, dus dat belooft een gezellig teamuitje te worden.

Het Astra seizoen is bijna afgelopen, maar inkopers die trek hebben kunnen zich nog aanmelden bij de Astra kwekers. Een lijst van alle kwekers is te vinden op de vernieuwde website www.AstraPlatycodon.eu.

bron: Blink Business
Publicatiedatum: