Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruim 2 hectare erbij voor Denis-Plants

Met 'fierheid' brengt Denis-Plants voor de eerste maal een catalogus uit. "Dit lijkt op het eerste zicht een anachronisme ten opzichte van de digitale wereld waarin we leven, maar door haar aanhoudende groei in de vaste-planten sector, heeft Denis-Plants weloverwogen deze keuze gemaakt."



Het is de bedoeling dat de catalogus een jaarlijks wederkerende editie krijgen, waarin de klant in één oogopslag alle beschikbare soorten duidelijk kunt vergelijken.

Denis-Plants is ook fier om in het 42ste levensjaar van haar bestaan een bedrijfsuitbreiding te kunnen voorstellen. Omdat het assortiment nu meer dan 450 plantensoorten telt en de teeltoppervlakte bij de huurbedrijven omslachtig werd, is de kweker overgegaan tot de aankoop van 21000 m² foliekas in aansluiting op de bestaande locatie.

De aanpassingswerken hieromtrent zullen worden afgerond tegen de volgende vaste-planten campagne van het seizoen 2018. Verschillende klimaatsafdelingen zullen de verscheidenheid een juiste bestemming geven, zodat dit vooral de kwaliteit ten goede zal komen.

Voor meer informatie & opvragen van de catalogus:
Denis-Plant
Bochtenstraat 6
9080 Beervelde (Lochristi)
Belgium
T: +32 (0)9 / 355.12.55
F: +32 (0)9 / 355.56.21
E: info@denis-plants.com
www.denis-plants.com

Publicatiedatum: