Nieuw Nederlands concept voor terrasplanten

De huidige trend laat zien dat buitenleven steeds belangrijker wordt voor de consument. Tegenwoordig is de tuin een verlenging van het huis. In de zomer zijn we graag buiten en de tuin is hier een steeds geschiktere plek voor. Tuinmeubilair wordt vaker gebruikt dan de woonkamerbank en na een dag hard werken is de tuin een plek om te ontspannen. Een ontmoetingsplaats voor familie en vrienden.
Van der Starre uit Boskoop heeft een nieuw concept dat hierop inspeelt: FleuraTerrazza. Dit concept omvat verschillende klimplanten in cilindervormige houders voor op het terras en het balkon. Dit zijn klimplanten die in de lente, zomer en nazomer bloeien.

FleuraTerrazza
De gekozen soorten bloeien overvloedig en zijn erg sterk. De FleuraTerrazza kan met een sierpot gecombineerd worden waarmee er gemakkelijk een kleurrijk terras gecreëerd kan worden. Het concept omvat 3 variëteiten: FleuraTerrazza Fantastico (75 cm hoog), voor op de eettafel of een bijzettafel, en de FleuraTerrazza Grandioso (100 cm) en FleuraTerrazza Magnifico (110 cm) die mooi zelfstandig naast de hoofdingang, op het balkon, terras of patio kunnen staan.
Het FleuraTerrazza concept zal worden gepresenteerd tijdens de Plantarium vakbeurs, die van 23 tot en met 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw bij het International Trade Centre Boskoop/Hazerswoude zal worden gehouden. Telers, handelaren, kopers en consumenten die op zaterdag 26 augustus de beurs bezoeken zijn welkom bij de stand van Van der Starre (#165) om het nieuwe concept met eigen ogen te zien.

Voor meer informatie:
Van der Starre
Alfensvaart 7
2771 NM Boskoop
Netherlands
T: +31 (0)172-210181
F: +31 (0)172-210183
sales@starre.nl
www.vdstarre.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven