Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

25e editie Agriculture Fair biedt kijkje op Thaise markt

De Agriculture Fair in Hatyai, een stad in het zuiden van Thailand, is in volle gang. Dit 10 dagen durende evenement wordt dit jaar voor de 25ste keer georganiseerd en wordt ook internationaal steeds bekender. Van 11 t/m 20 augustus presenteren 160 verschillende bedrijven hun producten aan meer dan 100.000 dagelijkse bezoekers. Volgens Richard Bonnet van het Nederlandse bedrijf New Fashion Flowers is het een must visit voor exporteurs op deze regio.

New Fashion Flowers is een van die exporteurs. Naast het invoeren van bollen teelt een Thaise poot van het bedrijf er ook verschillende planten. "De Thailanders zijn gek op Nederlandse bloemen en de vraag neemt elk jaar verder toe", aldus Richard. Dat is dan ook een van de redenen dat de organisatie, een van de grootste agrarische universiteiten in Zuidoost Aziƫ, het bedrijf heeft uitgenodigd aanwezig te zijn. "Het is puik geregeld allemaal. We staan in een ruimte die gekoeld wordt waardoor onze tulpen, hyacinten, amaryllissen en andere producten het prima uithouden. Daarnaast hebben we ook aardbeien, bramen, kersen, appel- en perenbomen, die hier stuk voor stuk uitstekend gedijen."

Hieronder een impressie van de beurs (foto's van Fashion Flowers):


Dirk van New Fashion Flowers.


De stand


Het Thaise bedrijf van New Fashion Flowers is tevens distributeur van Van den Bos Flowerbulbs in Aziƫ.


 





Meer foto's vindt u op de Facebook pagina van New Fashion Flowers'. De foto's hieronder zijn gepost door enkele andere deelnemende bedrijven:


(bron: Facebook Pui Pui Tillandsia and Bromeliad


(bron: Facebook Pui Pui Tillandsia and Bromeliad


(bron: Facebook Tana Raju)


(bron: Facebook Ken Chow Yit Chuen)

Publicatiedatum: