Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CAO bloemen en planten algemeen verbindend

De nieuwe CAO voor de groothandel in bloemen en planten is door de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) algemeen verbindend verklaard. Dit betekent dat de cao nu geldt voor alle werkgevers en werknemers in de branche die onder de werkingssfeer van de CAO vallen.

VGB, namens de werkgevers, en vakbonden (FNV Agrarisch Groen en CNV Vakmensen) bereikten eerder een akkoord, waarmee de respectieve achterbannen instemden.
 
De CAO voorziet in salarisstijgingen per 1 maart 2017, 1 januari 2018 en 1 januari 2019 met 1,5%. De cao heeft een looptijd van 1 januari 2017 tot 1 juli 2019.
 
De pensioenregeling voor de groothandel in bloemen en planten werd eerder dit jaar verplicht gesteld.

Voor meer informatie over de cao kunnen VGB leden gratis contact opnemen met cao helpdesk via 0297 380255 en caohelpdesk@vgb.nl of met de vakbonden FNV Agrarisch Groen: Jeroen Brandenburg, telefoon 088 3682389 of CNV Vakmensen, Arie Kasper telefoon 030 7511570.

bron: VGB
Publicatiedatum: